Terroristattakker mot Mosul museum

Attakker mot kulturinstitutioner ødelegger verdifult kulturarv. Vi kan nå dessverre føye museet i Mosul (i Irak) til rekken av kulturarv som er rammet av terrorisme. Unescos generaldirektør har gått hardt ut mot disse ødeleggelsene. Hun sier bl.a.:

«The members of the Security Council have reaffirmed the deep connection between the destruction of cultural heritage in Mosul and the persecution of people. It is the same strategy of terror and we must continue to fight against it by joining our efforts,».

Les mer om hva hun og andre mener om denne typen ødeleggelser og annet knyttet til kulturarv i risikosonen på UNESCOS Media Services.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s